De leukste kerstjurkjes

De leukste kerstjurkjesDe kerst komt er aan, we willen natuurlijk allemaal iets moois aan trekken. Op de één of andere manier ga ik met kerst het liefst voor een donkere kleur met glitters. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet, er zijn genoeg feestelijke jurkjes die kleurrijk zijn. Het is maar net waar je van houdt. En waar je goed mee staat qua kleur. In de winter ben ik vaak wat bleker en dan vind ik felle kleuren minder mooi staan. Dus ik neig toch het meest naar kerstjurkjes die wat donkerder van kleur zijn en iets feestelijks hebben. In deze blog keek ik vast vooruit naar de komende kerst en ik deel met jullie de leukste kerstjurkjes die ik kon vinden.

De leukste kerstjurkjes

Allereerst een tip: ik probeer voorafgaand aan de kerstdagen altijd een kilo of twee af te vallen. Zo voorkom ik dat ik na de kerst niet lekker in mijn vel zit, omdat ik altijd een paar kilo aan kom in de kerstvakantie. Meestal ben ik daar goed gemotiveerd voor en de beloning is: een mooi kerstjurkje kopen! Dat houd ik mezelf dan in het vooruitzicht. Uit de leukste kerstjurkjes kies ik er eentje en die koop ik half december, als mijn doel bereikt is.

Ted baker glitterjurk

brons glitter jurk Maje

Streetone

Bij Streetone zag ik een paar lange jurken in donker blauw of zwart. Ze hebben geen lange mouwen, dat vind ik een nadeel in de winter. Maar met een mooi vestje erop kan het natuurlijk prima. Waarschijnlijk wordt het toch niet heel koud, dus dan maakt het niet zo uit.

kerstjurk streetone de leukste kerstjurkjes streetone

Bijenkorf

Bij de Bijenkorf zag ik ook een aantal mooie jurkjes. Jurkjes met veel glitter en glamour, die echt bedoeld zijn voor kerst. Ook ander soort jurken, die na kerst nog prima gedragen kunnen worden. Sommige zijn zelfs in de aanbieding, dus als je nog iets zoekt kan ik je zeker aanraden om even te kijken of er iets voor je bij zit.

Wehkamp

Ook de Wehkamp heeft veel leuke jurkjes voor kerst, al dan niet in de aanbieding. Het is altijd slim om voor zoiets vlak voor kerst te kijken, omdat je kan meer kans hebt dat jurken in de uitverkoop zijn. Ik vond deze leuk.

Yesta jurk bruine jurk vila Anytime jurk

Mango jurk

Met een knipoog

Een jurkje met een knipoog vind ik deze kerstvrouwenjurk. Als je er het figuur voor hebt, vind ik het eigenlijk best tof. Er zijn ook nog andere toffe jurkjes verkrijgbaar, met hoge rood wit gestreepte kousen bijvoorbeeld. Ik vind het leuk!

kerstjurkje kerstvrouw

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #310
Volgend artikelScheurkalenders voor kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in