Kerststickers

Christmas-Polka_HR1_cropped-01Hip & Hot goes Australië vandaag! Ik heb bij Mooo (dat zeggen de Australische koeien blijkbaar) geweldig leuke kerst- en winterstickers ontdekt. En ze zijn nog in de uitverkoop ook. Van 40 euro voor slechts 27,50 euro. Helaas denk ik niet dat ze nog op tijd in Nederland zullen zijn voor deze kerst, maar ik denk dat ik ze ga bestellen met het oog op de kerst volgend jaar. Want ook dan wil ik naturlijk weer hip voor de dag komen met van die leuke muur- en raamstickers. Dit jaar heb ik leuke kerstballen-stickers die ik vorig jaar al had gespot.  Ook in de uitverkoop. Soms moet je een beetje slim zijn. Maar goed, bij Mooo.com.au vind je ze dus, leuke rendieren, kerstballen die ja als enorme kerstboom op je muur kunt plakken, sneeuwvlokken voor op de ramen en nog veel meer. Erg leuk om je huis mee te versieren, zowel aan de binnen als de buitenkant!

sneeuwvlokjes

Vorig artikelHulpbronnen
Volgend artikelBookadoo
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wij hebben een kerstboom ontwikkeld die je zelf kunt samenstellen en die nog wel leverbaar is voor de kerst! En ook nog eens in de aanbieding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in