Hulpbronnen

groen-satijnen-koordSoms maak je iets mee in je leven dat je op de een of andere manier symbolisch wilt vastleggen. De geboorte van je kindje, een ziek familielid, het overlijden van iemand. Ik kreeg 5 miskramen, en na de laatste had ik ineens de behoefte om hier iets mee te doen. Ik kwam terecht op de website van Hulpbronnen en mijn blik viel direct op de prachtige parel-sterretjes. Alsof ze voor mij gemaakt waren. Ik vroeg Quintine, de eigenaresse, voor mij een mooie ketting te maken in de kleuren wit en roze, met 5 sterretjes er tussen. Ik zei dat er nog meer tussen moesten passen. Na 5 miskramen is de kans op een 6e namelijk redelijk groot en dat sterretje zou ook een plekje verdienen tussen de andere sterretjes dan. De ketting die ik kreeg was prachtig, en gek genoeg leken er geen sterretjes meer tussen te passen. Was dat een teken? Een paar dagen later ontdekte ik namelijk zwanger te zijn en dit kindje groeit nu al bijna 20 weken in mijn buik! Is deze bijzondere ketting dan, naast een prachtig sieraad om de 5 zwangerschappen te herdenken die nooit mochten uitgroeien tot kindjes, ook een gelukshanger? Ik weet het niet, maar voor de zekerheid ben ik een beetje bijgelovig geworden en draag ik de ketting naar iedere echo. Wie weet helpt het?

paars-vlinder-satijnen-koor

Wil jij ook zo’n bijzonder sieraad? Voor jezelf, om iemand of een bijzondere gebeurtenis te herdenken, om extra kracht te krijgen of kun je wel wat geluk gebruiken? Ken je iemand die je het graag kado zou willen geven, gewoon omdat dit een wel heel bijzonder cadeau is? Neem dan zeker eens een kijkje op Hulpbronnen.nl!

geboortehanger-perid-popup

Natuurlijk heeft Hulpbronnen voor de lezers van Hip & Hot, die natuurlijk allemaal hun eigen verhaal met zich meedragen, iets bijzonders beschikbaar gesteld. Als je meedoet, maak je namelijk kans op een geboortehanger of een symboolhanger aan een satijnen koord, net wat het beste bij je past. We mogen 2 winnaars kiezen, dus extra veel kans. Wat je moet doen is via dit formulier aangeven welke hanger jij zou willen winnen en waarom. Deze winactie loopt tot 13 januari 2010.

geboortehanger-turkoois-pop

Vorig artikelCuffs mannenaccessoires
Volgend artikelKerststickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in