Bookadoo

bookadooDe naam zegt het al, zoek je nog een leuk kinderkado voor de kerst? Of misschien wel een verjaardag? Geef dan een boek cadeau waarin het kind zelf de hoofdrol speelt! Kies op de site van Bookadoo een boek uit wat voor dat kind het meest geschikt is, stuur een foto in en zij doen voor jou de rest. Ik mocht het uitproberen en koos een superleuk boek voor mijn dochtertje. Het ging over op het potje gaan. Het verhaal is leuk geschreven, in rijm, dus dat leest lekker weg. En dan die plaatjes… geweldig! Zo grappig om het hoofd van je eigen kindje op een ander lijf voorbij te zien komen. Ze vond het zelf ook heel leuk, het boek is momenteel echt favoriet. Iedere dag zitten we samen op de bank om het te lezen. En lezen we niet, dan staat het op de kast en wordt het regelmatig opgepakt door bezoek dat hier is. Iedereen vindt het zo leuk!

boookado

Wil jij ook zo’n grappig boek cadeau geven? Wacht dan niet te lang, het is tenslotte bijna kerst. Als je nu bestelt, heb je het vast nog op tijd in huis. Je bestelt het dus bij Bookadoo.com en het enige dat je hoeft te doen is een geschikte foto mailen en het juiste boek uitkiezen. Piece of cake!

BOOKADO

Vorig artikelKerststickers
Volgend artikelSleetje rijden!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in