Deze kerstwijn krijgt van mij een 9!

giordano-wijntjes-en-delicatessenMet de feestdagen op komst probeer ik alvast wat voor te proeven qua wijn. Met kerst wil ik natuurlijk wel een paar lekkere kerstwijntjes serveren bij de gerechten. Passend bij de gerechten die ik serveer, of nou ja, die anderen dit jaar serveren, want met de verhuizing weet ik niet of ik aan koken toe kom. Aan wijn drinken in elk geval wel, niks lekkerder dan na een dag klussen en dozen uit pakken een heerlijk rood wijntje in te schenken! Ik heb al een aantal wijntjes geproefd die geschikt zijn als kerstwijn.

Lees ook: recept Glühwein

Deze kerstwijn krijgt van mij een 9!

De wijnen van Giordano krijgen van mij een vette 9. Ze zijn echt heerlijk. Ik ontving in de zomer een groot pakket met maarliefst 12 wijnen en ook nog eens 6 Italiaanse specialiteiten en 12 prachtige witte borden. En dit alles voor maar €59,95. Dat is dus echt geen geld. Ik begon met proeven in de zomer. Lekker in de tuin, met een fris wit wijntje in de zon. De wijntjes waren stuk voor stuk heerlijk.

bubbels-giordano

Rode wijn is ook fijn

Rode wijn drink ik sowieso vaker als het winter is. In de herfst aten we een paar keer wild, zoals konijn en hertenbiefstuk. De Giordano rode wijnen konden deze gerechten perfect begeleiden. En dat voor nog geen vijf euro per fles!

Voor jezelf of voor een ander

Het pakket van Giordano is natuurlijk enorm geschikt om aan iemand cadeau te doen. Laat het opsturen naar vrienden of familie die je dit jaar met kerst niet ziet. Of bestel het voor jezelf en neem de wijntjes mee naar je kerstadres. Ze zullen je zeker dankbaar zijn, want ze zijn echt heel lekker en vol van smaak. Bovendien bevat het pakket dus nog veel meer dan wijn alleen. Er zijn zelfs 2 pakketten, eentje met borden en eentje met flessen olijfolie.

pakket-giordano

Bubbels

Wil je ook alvast wat bubbels voor oud & nieuw aanschaffen? Zelfs dat heeft Giordano! Zes flessen voor een heel schappelijke prijs. Ook deze heb ik geproefd en zijn meer dan goedgekeurd. Natuurlijk zijn alle wijntjes ook gewoon los te bestellen. Verzendkosten betaal je trouwens niet.

Deze kerstwijn krijgt van mij een 9!

Vorig artikelTv-serie “Kerst op Wonder School”
Volgend artikelThe best of Pinterest kerst
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in