Tv-serie “Kerst op Wonder School”

kerst-op-wonder-schoolVanaf 1 december kijken wij elke dag een aflevering van de prachtige, sfeervolle adventskinderserie “Kerst met Linus“. Hoewel de afleveringen altijd hetzelfde zijn, blijf ik het een feestje vinden. Mijn kinderen hebben echter ook wel behoefte aan iets nieuws. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik jullie kan vertellen dat er bij Telekids een leuke kerstserie komt: Tv-serie “Kerst op Wonder School” vanaf 14 december te zien is.

Tv-serie “Kerst op Wonder School”

“Kerst op Wonder School” is een variant op de succesvolle serie “Wonder School”. In deze sprookjesachtige show leert Wardo de Veranderaar kinderen goochelen. Hij neemt ze mee in de spannende wereld van illusies en toverkunsten.

Wardo en zijn assistent Wally het wonderkonijn hebben een druk jaar achter de rug op de Wonder School. Ze zijn toe aan een rustige kerst, als plotseling een bijzondere gast voor de deur staat. Ze schrikken zich rot als ze zien dat het de Kerstman is die om hulp vraagt! Kerstmis is namelijk in gevaar, omdat de Kerstman zijn toverkracht kwijt is. Wardo de verwonderaar is de enige die hem kan helpen. Het zou een regelrechte ramp zijn als de Kerstman niet geholpen kan worden, dan val het hele Kerstfeest in het water. Wardo tovert en goochelt er op los om de Kerstman te helpen, maar welke truc hij ook probeert, het lukt hem niet de Kerstman te helpen. Hoe zou dat aflopen? Kan het Kerstfeest toch gered worden?

Praktische informatie

“Kerst op Wonder School” is vanaf 14 december elke doordeweekse dag rond 16.00 uur te zien bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8. De serie loopt door tot en met 23 december. Op eerste kerstdag wordt ‘Kerst op Wonder School’ vanaf 8.00 uur in marathonvorm uitgezonden en vanaf tweede kerstdag wordt de reeks elke doordeweekse dag rond 16.00 uur herhaald. De serie is eveneens te bekijken via de gratis Telekids app.

wardo-wonderschool

Vorig artikelOriginele kerststallen
Volgend artikelDeze kerstwijn krijgt van mij een 9!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in