Kettingen voor mama’s (to be)

ketting BV-PRET WendydeboerKen jij iemand die zwanger is of borstvoeding geeft? Dan zijn deze leuke kettingen met illustratie van Wendy de Boer een leuk cadeau. Zilverkleurig, met glas-hanger en daarin een vrolijke tekening van een zwangere of voedende vrouw. Leuk voor je vriendin, een collega, een familielid of misschien wel gewoon voor jezelf?  Natuurlijk zijn deze kettingen ook een uniek sint of kerstkado. De kettingen zijn ontworpen door Wendy en worden handgemaakt door Lila&Lime.
Bestellen gaat alleen in een pre-order  en dat kan t/m 1 november! Dat is al heel snel, dus wacht er niet te lang mee! De prijs is slechts €15,00 inclusief verzenden. De ketting wordt dan eind november geleverd. Bestellen doe je hier.

kettingen Wendy de Boer

Vorig artikelPaper love
Volgend artikelSpooky Halloween
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in