Kinderpleisters

Ik begrijp het nog steeds niet, maar als kinderen vallen en ze hebben pijn, doet een pleister altijd wonderen. Of er nou bloed te zien is of niet. En hoe leuker de pleister, hoe sneller de tranen gedroogd zijn. Ik ontdekte een waar walhalla aan kinderpleisters na een tip van een lezeres. En nu staan hier 3 soorten hippe pleisters op de kast en wil dochterlief best graag een schaafwondje. We hebben natuurlijk wel uitgelegd dat pleisters alleen maar nodig zijn als je bloed hebt. Dus tot zaterdag kon ze er alleen maar naar kijken. Maar, zaterdag tijdens een buurtbarbeque was het dan eindelijk zover dat we een eerste zeemeerminpleister konden plakken. Sterre was namelijk gevallen van de picknickbank. Dat het bloed nu precies aan de onderkant van haar kin zat en een pleister daar er niet zo heel mooi uit zag deerde niet. Iedereen die langs liep liet ze vakkundig haar pleister zien. Ze hoefde niet lang na te denken welke ze koos. De voetbalpleisters zijn immers voor jongens, en de Hip & Hot pleisters met hartjes (die vind ik zelf natuurlijk het leukst) zijn voor mama’s. Sterre wilde een zeemeerminpleister. Ze was er dolgelukkig mee. Zo zijn traantjes pas echt snel droog. Handig en leuk is trouwens ook de Ouch! Box, een verbanddoos. Prima om te vullen en mee te nemen op vakantie, of gewoon thuis in de kast te hebben staan. Wil jij voor je kids ook zulke leuke pleisters? Tranen die binnen een paar seconden weer gedroogd zij? Wij mogen namens EHBO voor jou 5 blikjes kinderpleisters weggeven! Wij willen graag via dit formulier weten wat jij de leukste pleisters vindt die EHBO voor jou verkoopt. En trek er maar even voor uit, want het zijn er veeeeel! Deze actie loopt tot 25 juli 2011.

Vorig artikelRing met naam of tekst
Volgend artikelKinderboekenmuseum
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

3 REACTIES

 1. Hip & Hot
  Het klinkt wel zot
  Maar dochter lief en mama
  plakken ze zelfs op agenda
  niet allemaal hoor maar ze zijn
  allemaal mooi en fijn
  Dus vallen we er graag mee op
  Hip& Hot vinden wij top !

 2. Mijn dochter vind pleisters leuk om naar te kijken, maar opplakken als ze een schaafwondjes heeft mag niet, jammergenoeg.
  gelukkig mag haar pop er af en toe eentje!

 3. Ik denk, dat de traantjes van mijn dochters snel verdwenen zijn als ik op een zere plek zó’n leuke pleister kan plakken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in