Brand New op vakantie!

brandnew donkerblauwOp vakantie! Heerlijk vond ik dat vroeger, als de laatste weken aangebroken waren. Alvast bedenken wat je allemaal mee ging nemen op vakantie, en als dan het moment daar was heerlijk op de achterbank van de auto kruipen met alle spelletjes om me heen, zodat ik me de hele rit kon vermaken. Als we in de nacht vertrokken dan had ik soms mijn pyjama nog aan, maar het allerliefste vertrok in in mijn joggingpak. Want zeg nou zelf… in je nette kleren een trip in de auto maken, dat is niet tof. Nee, ik zat heerlijk in mijn zachte joggingpak klaar om aan de reis te beginnen. Een broodje tussendoor, wat lekkers, helemaal prima.

En zo doe ik het nu het liefste nog steeds. Maar niet alleen voor mezelf, ook voor de kinderen. Wat is er dan leuker dan dat ze in een fashionable joggingpak op de achterbank kunnen hangen? Niet alleen hip, trendy en comfortabel op reis, maar ook handig voor als de scholen weer beginnen en er gegymd moet worden. Of voor het bankhangen thuis na school of in de weekenden.

Brand New is een old skool kledingmerk voor jongens én meisjes, met nu dus hippe joggingpakken. Stoer met een retrotwist, en uiteraard comfortabel. De joggingpakken zijn nu verkrijgbaar bij Zazou, waarbij je broek, t-shirt en hoody kan matchen, of juist niet. Net wat jij wilt, of wat je kind nodig heeft!

En terwijl je aan het shoppen bent voor een trendy comfortabele hoody of broek kijk je natuurlijk ook nog eventjes met een schuin oog naar de afgeprijsde zwemkleding, want zwemmen gaan we zeker doen in de vakantie, toch?

brandnew roze

Vorig artikelGood for you, good for them, good for all!
Volgend artikelLekker buitenspelen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in