O, kom er eens kijken…

bootsstrik…wat ik in mijn schoentje vind… Of eigenlijk laarsje. Want deze laarsjes zag ik op Etsy en ik was er meteen weg van. Schattig! En lekker warm, volgens mij. Gemaakt van fleece namelijk. Lijkt me heerlijk aan je kleine babyvoetjes. Ze zijn te bestellen in alle maten van 0-18 maanden. Das dan weer jammer, want ik had ze voor mijn dochter ook heel leuk gevonden. Past helemaal bij haar. Gelukkig heeft zij van die Australische UGG’s die zijn natuurlijk ook lekker hip en warm. Mijn ouders brachten ze voor haar mee vanuit Down Under, 3 jaar geleden. Anyway, voor het kindje op komst kan ik deze boots natuurlijk wel overwegen. Wat een klein beetje roet in het eten gooit is dat hij of zij in het voorjaar geboren wordt. Maar ik kan natuurlijk voor een maatje 6-12 maanden gaan, zodat het kindje in de winter lekkere warme voetjes zal hebben. Lijkt me schattig.

bootspink

Nu zijn alle baby-mama’s vast benieuwd waar je deze lieve laarsjes dan kunt kopen. Nou, dat is dus in de Etsyshop van Paity’s Place. Ze zijn trouwens helemaal niet duur, ook een groot voordeel, maar ze moeten wel vanuit de USA komen. Dus er komen nog wat verzendkosten bij.

boots

 

Vorig artikelViJa Kinderdingen
Volgend artikelZelfklevende feestdagencollectie
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

  1. Ik zag echt die super schattige fleece laarsjes maar kan ze nergens vinden om ze te kopen heb je geen link van die site?

    • Hoi Danielle, helaas bestaat deze webshop niet meer 🙁 Daarom heb ik de links verwijderd. Ik kan je dus niet verder helpen, sorry!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in