Kindertraktaties naar de favorieten van je kind

cake leeuw Yuren was eind april jarig en hij mocht voor het eerst op school trakteren. Dat is natuurlijk altijd heel bijzonder en spannend. Normaal kiezen we het liefst iets gezonds, maar Yuren is helaas niet zo van het gezond. Hij wilde het liefste cakejes. En een leeuw. Oké dan.

Het was natuurlijk nog maar een paar weken na mijn bevalling. Cakejes bakken zou me nog wel lukken, maar om daar dan ook nog iets creatiefs van te maken werd lastig. Gelukkig diende de oplossing zich al snel aan in de vorm van cateringbedrijf YaYa-lekkernijen. Het is de passie van Wail en Gina om elk product ambachtelijk te bereiden. Je kunt ze inschakelen voor nog veel meer dan alleen traktaties trouwens. Taarten, desserts, hapjes, niets is ze te gek. Vraag ze om jouw High Tea te organiseren, je feestje te voorzien van hapjes of je barbecue te regelen. Scheelt je een hoop tijd en je weet zeker dat alles tip top in orde is!

Als ik de website bekijk, loopt het water me al in de mond. Wat een prachtige foto’s! In overleg gingen ze voor ons aan de slag. Wij kozen dus voor het lievelingsdier van Yuren, een leeuw, maar heeft je kind een andere hobby of favoriet, dan kun je dat zeker doorgeven. YaYa-lekkernijen ziet het als een uitdaging om precies dat te maken waar jouw kind blij van wordt.

En blij, dat was onze Yuren met zijn traktatie. Vol trots liep hij die ochtend de klas in met zijn doos met leeuwen-cakejes. Ik hoopte stiekem dat er nog iets zou overblijven, want hee, leeuwencakejes lust ik ook best! Ik had geluk. Toen ik hem op kwam halen, met een smile van oor tot oor, een leeuwenkaart in zijn hand en de doos met cakejes voor hem op de grond, zag ik dat er nog precies 6 cakejes over waren. Yummie!

Thuis hebben we meteen een pot thee gezet en de cakejes zorgvuldig op een schoteltje gezet. Ze waren in de doos wat heen en weer verschoven, maar de leeuwtjes waren nog duidelijk herkenbaar. Bovendien ging het vooral om de smaak. Ik heb nooit geweten dat leeuwencakejes zo hemels lekker konden zijn…

Traktatie leeuwtjes

Vorig artikelIk pleit voor: langer zwangerschapsverlof!
Volgend artikelIk ben zo mooi: een unieke lifestyle webshop voor baby, kind en mama!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in