Kitchen Garden Shop

Misschien moet je met dit koude weer niet aan tuinieren denken, maar gelukkig zijn er ook dingen die je lekker warm in je eigen huis kunt laten groeien. Bij de Kitchen Garden Shop vind je allerlei leuke en handige dingen die je daarbij kunt gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld de leuke tuintjes van Matchcarden. Het zijn doosjes in de vorm van een huisje, wat er natuurlijk erg leuk uit ziet. In de doosjes van Matchcarden zit alles wat je nodig hebt om tuinkers te laten groeien. Je hoeft het huisje alleen maar in elkaar te zetten, je plant de zaadjes en als je ze dan ook nog wat water geeft heb je binnen 14 dagen lekkere tuinkers. Erg leuk om samen met je kinderen te doen en het is nog lekker ook. Ben je niet zo van het tuinieren dan vind je gelukkig bij de Kitchen Garden Shop ook nog een aantal leuke andere artikelen, zoals bijvoorbeeld de Zeeuwse knop bakvorm. In de klederdracht in Zeeland komt de Zeeuwse knop voor en kunstenares Tinka Leene heeft de knop nieuw leven ingeblazen door er een bakvorm en broodblik van te maken. Met de bakvorm kun je er een bijzondere cake van maken, of iets anders wat je lekker vind. Het resultaat wordt in ieder geval erg bijzonder. Dus of je nou van tuinieren houdt of lekker bezig wilt zijn in de keuken, bij de Kitchen Garden Shop vind je altijd wel iets unieks.

Namens Kitchen Garden Shop mogen we de lezers van Hip & Hot een korting aanbieden van 2,50 euro. Gebruik hiervoor de code hipenhot11. Deze korting is geldig t/m 15 november 2011

Vorig artikelSnowboots!
Volgend artikelMoa Groene Wonderbalsem
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in