Moa Groene Wonderbalsem

Als moeder krijg je te maken met allerlei situaties waarbij het handig zou zijn als je een balsem hebt, die daar allemaal wat tegen kan doen. Denk bijvoorbeeld aan schaafwondjes of luieruitslag. Overal is wel een crème of een zalf voor te vinden. Mao Groene Wonderbalsem kan helpen bij al die kleine wondjes. Wat zo handig is, is dat het bijvoorbeeld ook te gebruiken is om je make up te verwijderen of als conditioner in droog haar. Moa Groene Wonderbalsem bevat 100% biologische kruiden en is geproduceerd in IJsland. Het wordt daar zelfs gebruikt in ziekenhuizen voor de behandeling van brandwonden en littekens. Omdat het gemaakt is van kruiden is het voor je kinderen ook niet schadelijk en dat is natuurlijk erg prettig. De balsem heeft een kalmerende, voedende en vernieuwde werking. Zodat wondjes op een veilige manier behandeld kunnen worden, zonder chemische ingrediënten.

Namens Beautydrogist morgen we 3x een Moa Groene Wonderbalsem van 15ml weggeven. Wil je hier kans op maken, geeft dan via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Nieuw in het assortiment van de Beautydrogist is de Fair Trade cosmetica. Noem de naam van het merk wat gebruik maakt van ingrediënten uit Ghana. Deze actie loopt tot 26 november 2011.

Vorig artikelKitchen Garden Shop
Volgend artikelKado met een Boodschap
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in