Denies-Things

Bo 010Bij Denies-Things werd ik gevangen door de ontzettend leuke houten doosjes die zij beschildert. Voor allerlei doeleinden: tandjes van je kindje? Laat het beschilderen met het beeld van het geboortekaartje en je hebt een hartstikke leuk doosjes om deze in te bewaren. Sieraden op te bergen? Ook daar kan Denise iets heel moois voor maken, voorbeelden te over op de website. Naast doosjes in allerlei soorten en maten maakt Denise ook hele leuke memoborden, sieraden en schilderijen. Voor hele leuke prijzen, dus zoek je nog een leuk kerstcadeautje of kraamcadeautje, dan is het zeker de moeite waard om eens op Denies-Things rond te neuzen.

JESSE 021

Je kunt natuurlijk ook iets winnen van de hand van deze creatieve dame van Denies-Things, namelijk een prachtig kerst-armbandje ter waarde van 15 euro met een bedeltje eraan van een engeltje. Als je hier kans op wilt maken moet je de volgende vraag beantwoorden: welke 2 hoofdkleuren heeft het doosje voor Timo? Het antwoord laat je natuurlijk weer weten via dit formulier en de winnaar wordt bekend gemaakt na 23 december 2009.

DSC05705

Vorig artikelSimeli gehaakte jasbeschermers
Volgend artikelSpecialBite jaargids
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in