Snowboots!

Het schijnt een strenge winter te worden. Denk aan: gure winterkou, schaatsen, sneeuw. En bij sneeuw hoort natuurlijk sleetje rijden, sneeuwballen gevechten, sneeuwpoppen bouwen en nog veel meer. Lekker buiten zijn in elk geval, met zo’n winterzonnetje. Belangrijk is dan wel dat je daar op gekleed bent. Een sneeuwpak, muts, lekkere warme wanten, een sjaal en voor de voeten: snowboots! Jaja, het is nog wat vroeg, maar zeker weten dat er een run op komt tegen de tijd dat de sneeuw zich aandient, dus je kunt ze maar beter vast in huis hebben. Voor mijn dochter Sterre ben ik er dus al klaar voor. Zij heeft deze te gekke zilveren snowboots van Barts, te koop bij Jooltje.nl. Heeeerlijk warm! Maar bij Jooltje hebben ze groots ingeslagen voor de komende winter, en houd je niet van die opvallende zilveren, dan zit er ook zeker voor jou zoon of dochter iets te geks bij. Hier kun je alle snowboots vinden! En natuurlijk hebben ze er nog veel meer leuke kleding. Zeker de moeite waard om daar ook eens tussen te snuffelen!

Namens Jooltje mogen wij een paar Vingino sloffen weggeven twv €19,95! Daar moet je natuurlijk wel weer iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende merken snowboots Jooltje verkoopt. Vergeet ook niet de gewenste maat van de sloffen er bij te zetten. Deze actie loopt tot en met 23 november 2011. 

Daarnaast profiteer je van gratis verzendkosten wanneer je bestelt voor 15 november 2011. Dus sla je slag en schaf die hippe snowboots aan! Gebruik hiervoor de code hiphot2011.

Vorig artikelVilla-Kakelbont
Volgend artikelKitchen Garden Shop
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in