Kleur in de winter!

bloesje isla ibizaHet is winter. Nou ja, bijna dan. De dagen worden korter. Het licht somber. Het weer kouder. Kleuren die je veel ziet in de winter zijn ijsblauw, wit, of juist sobere, donkere tinten, zoals zwart, grijs en bruin. Passend bij je winterse stemming. Kinderen houden echter vaak niet van die saaie kleuren. Zij gaan liever gekleed in vrolijkheid, en felle tinten. Zazou kocht daarom een nieuw merk in: Isla Ibiza. Een Spaanse look voor de Nederlandse winter. Frivole kledingstukken, in pasteltinten en met fijne details. Alsof je een Spaanse schone in huis hebt. Daarnaast heeft Zazou ook dit najaar weer het populaire merk Wild ingekocht. Wild staat bekend om zijn levensechte prints uit de natuur. Prachtig vind ik het rokje met de vacht van een rendier. Past perfect bij het shirt met de herten. Leuk voor de kerst! Naast dit heeft Zazou natuurlijk ook nog vele andere prachtmerken, je zult zeker slagen voor een paar mooie outfits voor de kinderen.

rok rendier wild

Zazou biedt onze lezers 10% korting aan met de code hipenzazou tot 30 november 2013. Kun je mooi nog even shoppen voor de feestdagen. De verzendkosten zijn immers bij Zazou toch al gratis 🙂

trui groen isla ibiza

Vorig artikelHet allerstoerste brandweershirt!
Volgend artikelOgeltjes geboortekaartjes & knuffels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in