Stoerekindjes UV beschermende kleding

Vorige week zijn wij enorm verwend met mooi weer. Het leek wel zomer! Wij trokken er op uit met de kids, lekker naar buiten. Genieten van de zon. We waren alleen niet zo goed voorbereid. We hadden oude zonnebrandcrème en zoals bekend verliest dat zijn kracht. In plaats van factor 50 was het misschien nog maar factor 20. Met als gevolg dat onze kindjes een beetje verband waren. Het deed me realiseren dat ik toch echt maatregelen moet gaan nemen aangezien er vast meer mooie dagen gaan komen en we bovendien ook nog een vakantie gepland hebben staan in mei. Een vakantie wat zuidelijker dan Nederland, dus vast meer zonuurtjes en bovendien een zwembad in de buurt. Tijd voor UV beschermende kleding! Tot nu toe was UV beschermende kleding voor kinderen echter moeilijk te vinden en vaak weinig hip. Van felle kleuren tot kinderachtige prints. Dat vond Stoerekindjes.nl ook en zij hebben daarom de mooiste merken UV kleding gespot en naar Nederland gehaald. De collecties beschermen met factor 50+ UPF, ideaal voor op vakantie! Kijk op de website van Stoerekindjes voor een breed aanbod aan stoere en eigenwijze UV beschermende zwem- en strandkleding. Voor Yuren kregen we alvast een test-setje en toegegeven, in het echt zijn de kleuren net zo mooi als op de website. Fijne stof en heel verantwoord dus. Dat moet wel lekker zitten! Ik raad dus al mijn lezers aan: ga shoppen bij Stoerekindjes. Zoek een hippe outfit uit voor zoon en/of dochter of laat ze zelf kiezen en voorkom verbrande kindjes deze zomer!

Wil jij kans maken op een hip setje UV beschermende kleding? Dan moet je het antwoord op de volgende vraag opzoeken en het antwoord via dit formulier doorgeven: Wat is het verschil tussen SPF en UPF beschermingsfactor? Deze actie loopt tot en met 15 mei 2011.

Vorig artikelSuite Wood
Volgend artikelSnoesjes van geboortekaartjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in