EEF & CO

Tassen. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Bij elke outfit het liefst een bijpassende. Er zijn heel wat hippe tassen te koop. Ik heb daar al vaker over geschreven. Heel leuk vind ik de vrolijke tassen van Pip Studio. Ook de shoppers van Blond Amsterdam en Handed By zijn geweldig handig en hip. En natuurlijk die leuke tassen van Paul Frank. Rugzakken voor zowel de meiden als de jongens. In leuke kleurtjes en stylish design. I like that! Bij EEF & CO vind je al deze hippe tassen. Voor iedereen zit er wel iets bij. En wat ik al zei, je kunt er niet genoeg in huis hebben…

Heb je nog een tas nodig? Gewoon voor de leuk? Om hip boodschappen te doen bijvoorbeeld. Of wellicht als vakantie-tas. Het oog wil tenslotte ook wat. Misschien zoek je voor je brugklasser nog wel naar een leuke rugtas? Het kan allemaal bij EEF & CO. En voor de lezers van Hip & Hot mèt korting! Maarliefst 20%, dat maakt shoppen leuk! Vul in bij het opmerkingenveld dat je via Hip & Hot komt. Je krijgt dan van EEF & CO een aangepaste factuur met de 20% korting op de tassen.

Vorig artikelLilyberlin
Volgend artikelSwirlbaby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in