Ogeltjes geboortekaartjes & knuffels

banner 125x125 pxWow. Mijn mond viel open toen ik op de website van Ogeltje keek. Wat mooi! Wat een mooie geboortekaartjes! Zo lief. Je kunt zien dat er veel aandacht wordt besteed aan de illustraties. Ogeltje is een herkenbaar soort vogel. Van Ogeltje kun je ook hele lieve knuffeltjes bestellen, met labeltjes er aan. Ik weet uit ervaring dat babytjes daar heerlijk aan kunnen frummelen. Onze kinderen lopen zelfs als kleuters nog met dit soort knuffeltjes rond. Karen Wullings is bedenker is van Ogeltje.  Al haar illustraties worden met de hand geschilderd, dit is in de uitstraling van de ontwerpen duidelijk zichtbaar. Hierdoor krijgen de ontwerpen een tijdloos en artistieke uitstraling. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Ogeltje maakt vrijblijvend ook digitaal ontwerp. Ogeltje is dus vooral bekend vanwege de geboortekaartjes, maar maakt ook bijproducten zoals leren babyslofjes, sieraden, knuffels en kinderboeken.

Advertentie Sinterklaas aktie

Ogeltje heeft nu een super Sinterklaas-actie! Wie voor 5 december 2013 geboortekaartjes bestelt, krijgt gratis een prachtig kinderboek van Ogeltje cadeau. Dat is extra leuk voor je kindje voor later, als er bij het geboortekaartje ook zo’n lief Ogeltje-boek bewaard is gebleven. Hier kun je meer informatie vinden over het boek (wat namelijk sowieso een heel leuk cadeautje is voor in de zak van Sinterklaas, ook als je geen geboortekaartjes nodig hebt!)

afbeeldingen boeken

Vorig artikelKleur in de winter!
Volgend artikelSpeelpakhuis
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in