Popjes Art

Houd je van nostalisch en sprookjesachtig? Houd je van bijzondere tafereeltjes, afgedrukt op canvas om je muur op te leuken? Dan houd je vast ook van het werk van Karen Saaman. Karen laat dit werk zien in haar webshop Popjes Art. Zij fotografeert nostalgische popjes in een miniatuur decor. Hierbij gebruikt zij speelgoed uit de jaren 50/60, plastic grasmatjes en bloemen, modelbouw huisjes en geknipte papieren achtergronden. Het resultaat is verbluffend! Van de foto’s maakt zij ansichtkaarten, canvasschilderijen en vlaggendoeken. Je kunt bij Popjes Art zelfs terecht voor originele geboortekaartjes. Echt de moeite waard om even te kijken op deze bijzondere website. Stuk voor stuk spulletjes waar je blij van wordt. En ze passen perfect in een retro interieur!

Namens Popjes Art kun je op Hip & Hot een kaartensetje winnen! Laat ons via dit formulier weten hoe het popje heet met het rode haar en het blauwe jasje, en wie weet mag jij deze retro kaarten in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 6 augustus 2010.

Vorig artikelKippetje Tok
Volgend artikelDuniya Foundation
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in