Kleurtrend: Helemaal zen in poederkleur

Whisper Eijffinger inspiratie Kleuren die een rustige uitstraling hebben zijn prachtig in ieder vertrek. Je kan hierbij denken aan pastelkleuren, poederkleuren en huidskleuren (nude): de trend van 2016. Voor meer zen in je slaapkamer bijvoorbeeld. Een paar prachtige serene spulletjes doen al wonderen. Zou jij deze kleuren toepassen in je huis? Voor welke ruimte?

De poederkleuren kan je heel goed gebruiken als basis voor de muren en vloer. Mocht je de stijl van de kamer toch in de toekomst willen aanpassen dan kunnen deze neutrale kleuren uitstekend gecombineerd worden met diverse andere kleuren en materialen. Bij Eijffinger vond ik een mooie inspiratiefoto, de muren zijn voorzien van het behang uit de serie Whisper.

Whisper Eijffinger roze

Kleuren die binnen deze familie vallen zijn onder andere beige, grijs, zand, taupe, klei. Al deze kleuren zijn ontzettend mooi met zowel houten meubels als bijvoorbeeld een hele strakke witte inrichting.

leefhoek Ten

Voor de slaapkamer vond ik deze setting met het prachtige beddengoed van Mrs.Me.

Beddengoed MrsMe Poederkleur Stilo

In de badkamer blijven de mozaïektegels onverminderd populair. Als je online een beetje je weg weet via Google kom je de prachtigste neutrale kleuren tegen in de ‘standaard’ matjes met vierkante minitegeltjes. Maar deze kiezelsteentjes vind ik misschien wel het aller- aller- allermooist.

Mozaiektegels pebbles neutrale kleuren

Vorig artikelEen jonge huid behandel je zó!
Volgend artikelZo ga je hip gekleed de lente in!
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in