Een jonge huid behandel je zó!

Onder onze lezers zitten ook moeders die kinderen hebben die de luiers zijn ontgroeid. Die niet meer zo hoeven te ‘zorgen’ voor de kids zoals dat was op peuter- en kleuterleeftijd. Maar dan beginnen ook weer andere zorgen. Ze willen op stap, doen niet zo heel erg hun best op de middelbare school en, je moet er niet aan denken, zijn misschien al vet aan het zoenen op een geheim plekje in het fietsenhok op school.

Zelfvertrouwen is op tienerleeftijd heel belangrijk en een big item voor pubers is hun uiterlijk. Zit mijn haar wel goed? Zijn mijn kleren leuk? En, zie ik er wel goed uit? Een mooie huid is de basis voor de zelfverzekerdheid en daarom verdient deze goede verzorging. De puberhuid is kwetsbaar en bovendien moet deze nog heel wat jaartjes mee. Maar gelukkig is het goed verzorgen helemaal niet zo moeilijk, zeker niet als je de producten gebruikt die Young Beauty aanbiedt.

prijsvraag

Een van de fijne merken die Young Beauty verkoopt is Joomo. Je vindt in de shop alleen maar de de face wash, maar dan heb je direct het top product te pakken. De face wash is 100% natuurlijk en helpt puistjes, acne, mee eters, uitslag, eczeem en huidontstekingen voorkomen. De face wash is zeepvrij en geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de hele gevoelige huid. Het reinigt de huid op een super milde wijze en maakt haar zacht en stralend.

De face wash is helemaal vrij van ingrediënten die slecht voor je zijn, zoals alcohol, chemicaliën, synthetische kleurstoffen en schuimende middelen. Wat je er wel in vindt? Producten die heel fijn klinken en geweldig verzorgend zijn, zoals honing, sinaasappel, tijm, suiker en zeezout.

Er zijn twee varianten: één voor de jongens en één voor de meiden! De inhoud is hetzelfde, maar de verpakking is net iets anders. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de tube face wash kost je maar € 12,50.

JooMo_Enhanced_Boys_4462px1-600x600

JooMo_Enhanced_Girls_4562px1-600x600

Vorig artikelVan Pamperkont naar schattige billetjes
Volgend artikelKleurtrend: Helemaal zen in poederkleur
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in