Little Tulip

De collectie van Little Tulip, waar ik GROOT fan van ben, is uitgebreid! En natuurlijk heb ik de eerste hippe stukken al in mogen aanschouwen. Namelijk van de lijn “Stars cool grey”. Wat een beeldjes! Zo’n superleuk knuffelkussentje. Een babywikkel en een ledikantlaken. Mijn dochter is trouwens gek van die knuffelkussentjes. Zij heeft de roze variant (Sweet Pink) en sjouwt er hele dagen mee. Ze slaapt er op, maar gebruikt het ook als bedje voor haar knuffels. Multifunctioneel dus. Het grijze knuffelkussentje prijkt in de kamer van Yuren, ik ben benieuwd wanneer hij zijn knuffels erin gaat stoppen. In totaal zijn er nu dus voor baby’s 4 kleurlijnen: rood/wit, blauw/wit, roze/wit en grijs/zilver/wit. Voor ieder wat wils, dus, en helemaal geschikt om je babykamer mee te pimpen. De kracht zit ‘m vooral in het stijlvolle, simpele, vind ik. Hippe ruitjes en afbeeldingen, maar niet te druk. Zo wordt de babykamer geen kermis, maar blijft het rustig. Voor het kindje zelf wel zo fijn, dan slapen ze ook beter. De babycollectie ligt al in de winkels, de juniorcollectie wordt over enkele weken verwacht. Voor verkooppunten kijk je natuurlijk op de site van Little Tulip.

Voor een van de Hip & Hot lezers mag ik namens Little Tulip een verrassingspakket weggeven met een aantal producten! Ik heb het hier al liggen en ik kan je vertellen….het is zeer de moeite waard! Wat een mooi spul. Wat je hiervoor moet doen is het volgende: laat ons via dit formulier weten wat je onder de button “what’s new” op de website vindt. En wie weet stuur ik jou straks dat superleuke, hippe (en waardevolle!) Little Tulip pakket! Deze actie loopt tot 6 juli 2010.

Vorig artikelWendysign
Volgend artikelKinderbabbels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in