Zazou voor de vrolijkste kinderkleertjes!

tapete flamingoMet dat slechte weer was ik al een poosje niet meer zoveel in webshopland geweest. Ik had gewoon geen zin in zomerkleding nog. Je kunt het toch niet aan. Maar toen we laatst die mooie week hadden (helaas maar van korte duur), klikte ik toch weer eens even wat banners op Hip & Hot aan. Altijd mijn startplek als ik ga shoppen voor de kids. En ik werd enorm verrast door de opknapbeurt die Zazou.eu had ondergaan! Wow! Het ziet er echt vlot en overzichtelijk uit nu. Handig is ook de zoekfunctie. In een paar klikken vind je wat je nodig hebt. Zeker als drukke mama, met werk en 3 kids die vaak aan mijn been hangen, is het handig om snel te kunnen webshoppen. Ik haak af als ik te lang moet doorklikken voor ik gevonden heb wat ik zocht. Sterre had een leuk t-shirt nodig voor als het wèl mooi weer wordt, dus samen met haar kroop ik achter de laptop. Even de juiste maat en categorie aanklikken en hoppa, daar verschenen alle beschikbare shirts in het scherm. Het langste duurde het kiezen. Moeder en dochter hebben helaas niet altijd dezelfde smaak… Ik kon haar de WILD shirts met paarden gelukkig uit het hoofd praten (sorry, ik ben gewoon echt geen paardenfan), uiteindelijk kozen we samen het vrolijke gele shirt met roze flamingo van Tapete. 4Funkyflavours kreeg ik er niet door, want “daar heb ik al zoveel van mam”. Tja…. En ze wilde per se iets met een dier. Het shirt is inmiddels binnen (gratis verzonden!) en het staat haar prachtig. Alleen…. nu nog wat zon regelen, zodat ze het ook aan kan!

4 funky flavours shirt

Zazou biedt alle lezers van Hip & Hot een zomerse korting aan van 15% met de code Zazounieuw13. En als we nou massaal zomerkleding gaan bestellen, zou die zon dan vanzelf gaan schijnen? Laten we het uitproberen! Geldig tot 3 juni 2013 en alleen wanneer je een account aanmaakt waarmee je GRATIS spaarpunten spaart!

shirt wild paarden

Vorig artikelBObles kip
Volgend artikelOuders Natuurlijk Beurs
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in