We love stripes!

Houd jij van streepjes? Die tijdloze streepjes, die ieder seizoen weer opnieuw hip zijn en de aandacht trekken? Voor papa, mama en de kindjes? Dan is Streep & Co het adres om je outfit te scoren. De collectie dit voorjaar is uitgebreid met een kleur, namelijk grey melee. Vorig jaar hadden ze alleen de longsleeves en de jurkjes met korte mouwen, nu hebben ze alles! En zelfs ook in streepje- andersom. (witte stof met een grey melee streepje) Dit mag eigenlijk niet aan je garderobe ontbreken deze zomer natuurlijk!

Namens Streep & Co mogen we een grey melee item uit de collectie naar keuze weggeven! Daar moet je wel iets voor doen, namelijk via dit formulier doorgeven van welke stof de hele collectie is gemaakt. Wie weet loop jij er straks hip gestreept bij! Deze actie loopt to 30 april 2012.

Kun je zo lang niet wachten of heb je nooit de mazzel dat je wint? Bestel dan deze leuke kleding meteen met de kortingscode Hip2012, je krijgt dan 15 % korting op de hele collectie, niet samen met andere acties!

Vorig artikelMoestuinpakket
Volgend artikelJapon & Jakje
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in