Pillah kussens

“Hee, dat lijkt wel een sportschoen!” was het eerste dat ik dacht toen ik de sportieve uitstraling van het kussen van Pillah zag na uitpakken van een groot pak dat via de post kwam. Frisse kleuren, mooie, een beetje glimmende, stof, prachtig afgewerkt. In blauw en wit, Sandra Wiggers, grafisch ontwerpster en bedenker van het merk Pillah, wist niet dat deze kleuren perfect pasten in mijn werkkamer. Hier heb ik namelijk ook wit met blauw, deze frisse kleuren zorgen voor rust en concentratie. Het hippe, sportieve kussen prijkt dus in mijn werkkamer, en ik word er helemaal blij van. Op de site van Pillah las ik vervolgens dat de lijn geïnspireerd is op diverse sportmerken. Dat is dus goed gelukt, gezien mijn eerste reactie! De kussens worden handgemaakt en er zijn zoveel verschillende dat er altijd wel iets bij zit dat je zult aanspreken. Bekijk op de site van Pillah alle stijlen en kleuren.

Pillah heeft speciaal voor Hip & Hot een uniek kussen ontworpen met de naam Sunny Hunny White Edition. Dit, maar ook alle andere kussens, zijn in de webshop van Pillah met de kortingscode hipenhot te bestellen. Je betaal dan GEEN verzenkosten! Deze actie loopt tot 5 oktober 2011.

Vorig artikelTaste of Amsterdam 2011
Volgend artikelLoFff Baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in