Hartendiefjes

En toen vond ik wederom een creatieve dame die de leukste spulletjes maakt van stof. Voor kindjes, groot en klein. Helemaal verliefd werd ik op het madeliefjesrokje op de website van Hartendiefjes. Leuk model, geweldige stof. Echt iets voor de zomer. Maaar ook de jurkjes, de vestjes, de tuniekjes, allemaal zijn ze super. Lekker vrolijk, kleurrijk en met zorg handgemaakt. Ik ontving voor mijn dochter een lief tuniekje/jurkje in de tijd dat het nog winters was. Intussen schijnt de zon en rent ze vrolijk rond in het bloemrijke stofje, vele mama’s die mij vragen: waar heb je dat vandaan? Nou, bij Hartendiefjes vandaan dus. En mocht je zelf ook nog een zomeroutfit in willen slaan voor je dochter? Dan zou ik die website zeker niet overslaan.

Er kan trouwens ook iemand het geluk hebben om een shoptegoed van 15 euro, vrij te besteden in de webshop van Hartendiefjes, te winnen. Wat je hiervoor moet doen is via dit formulier laten weten hoe het bovenste jurkje heet in de webshop van Hartendiefjes. Deze actie loopt tot 20 mei 2010.

Vorig artikelBabystuffy
Volgend artikelSES Creaties
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in