Ekodepeko

Wie houdt van duurzaam geproduceerde kinderkleding, moet eens een kijkje nemen bij Ekodepeko. Ik zei al, groen is hip en er zijn steeds meer eco-webshops op het wereld wijde web te vinden. En das belangrijk, want hoe meer van dit soort winkels, hoe beter voor onze aarde en ons nageslacht. Ekodepedo verkoopt kinderkleding voor kinderen in de basisschoolleeftijd. En dan moet je denken aan merken als Frugi en Green Eyed Monster. Ik vind ze beide leuk en heb al heel vaak getwijfeld over dat leuke shirt met dat bonsai-boompje voorop voor mijn dochter. Ik denk dat het haar prachtig zal staan, maar ze heeft al zoveel… De nieuwe collectie ziet er in ieder geval veelbelovend uit, dus het is er eentje om in je eco-favorieten op te slaan! Draag bij aan een eerlijkere wereld, shop bij Ekodepeko!

Ekodepeko laat graag een Hip & Hot lezer kennis maken met deze kwaliteitsproducten die ook nog eens goed zijn voor onze aarde. Je kunt namelijk een hip t-shirt naar keuze winnen als je meedoet met de actie van vandaag! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welke 3 goede redenen jij hebt om je kind met kleding van Ekodepeko te laten rondlopen. Wie weet mag jij samen met je kindje wel een tof shirt uitkiezen straks! Deze actie loopt tot 3 april 2010.

Vorig artikelKralen
Volgend artikelMelz-Jewelry
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Omdat de moeder van mijn stiefkinderen (de kinderen van mijn vriend) ons altijd de lelijke, versleten en aftandse kleding geeft zodat ze er bij ons als schooiertjes bijlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in