Kunst door Boukje Heddema

Kunst is en blijft vaak toch iets moeilijks. Hoogdravend en ontoegankelijk is iets wat veel gezegd wordt over kunst. Dit hoeft gelukkig niet altijd zo te zijn. Kunst kan ook toegankelijk en goed begrijpbaar zijn. Je een goed gevoel geven als je er naar kijkt. Gewoon fijn om in huis te hebben. Het hoeft ook niet heel groot te zijn. Met kunst kan het namelijk allemaal. Het werk van Boukje Heddema is kunst uit de categorie; gewoon prettig. Geen hoogdravend gedoe. Boukje heeft een heel eigen stijl die het beste omschreven kan worden als kleurrijk en met een positieve blik. Je kunt duidelijk zien dat haar grootste inspiratiebron de zee is. Veel kwallen vind je terug in het werk. Kwallen zijn zo sierlijk en kleurrijk, net engelen van de zee, aldus Boukje. Boukje gebruikt inkt als medium en dit wordt op voddenpapier (met van die mooie randjes) of op doek verwerkt. Leuk is dat er vaak met korte teksten wordt gewerkt, deze wordt soms uit textiel of vintage behang geknipt maar ook wel geschreven. Mooi om in een lijstje te doen of, als het om doek gaat, gelijk aan de muur te hangen. In groepjes doet Boukjes werk het ook heel goed. Geen werk is het zelfde en van alles is er ook echt maar 1. Uniek dus.

Voor de lezers van Hip & Hot is er nu een speciale actie. Als je gebruikt maakt van de code HIPHOT dan worden er geen verzendkosten berekend als je een schilderij koopt.

Vorig artikelSilly Sirkus door Sanne Dols
Volgend artikelZazou goes Wild & Retro!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in