Zazou goes Wild & Retro!

Het is weer tijd voor de nieuwe collecties kinderkleding! En laat ik nou het geluk hebben dat mijn kindjes deze zomer de lucht in geschoten zijn en ik dus ook echt nieuw spul voor ze nodig heb. Heel gevaarlijk dus, al die persberichten die om mijn oren vliegen, want ik zie me toch een hoop leuks! Zo ben ik echt weg van de nieuwe collectie van WILD. Ik heb bijvoorbeeld een ge-wel-dig rokje met blauwe bloemetjes gespot, dat mòet ik echt hebben voor Sterre. Met een blauwe maillot er onder een een gaaf shirt er op. Ik zie haar al lopen. WILD heeft ook leuke shirtjes met, zoals we van dit merk gewend zijn, toffe levensechte printjes. Naast WILD werd ik gevangen door de wintercollectie van 4Funkyflavours. Dit vrolijke merk met een knipoog naar retro komt ook dit seizoen met felle kleuren waarin je zoon of dochter goed zal opvallen. WILD en 4Funkyflavours koop je natuurlijk bij Zazou! Zij hebben beide merken groots ingekocht en dus is er genoeg om een leuke outfit voor je kinderen samen te stellen.

Namens Zazou mogen wij 2 cadeaubonnen ter waarde van €20,00 weggeven! (alleen geldig in combinatie met de nieuwe collectie) Laat ons via dit formulier weten welk specifiek haarspeldjesmerk Zazou voert en wie weet mag jij binnenkort lekker van de nieuwe collectie gaan shoppen bij Zazou!

Vorig artikelKunst door Boukje Heddema
Volgend artikelSchaduwspel circus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in