Silly Sirkus door Sanne Dols

Het mooie Meske, de lieve zachte Panda, de sullige Robby Robot, het grappige aapje Aafie, het guitige Menneke en de eigenwijze Mista Wabbit vormen samen een circus, genaamd Silly Sirkus. Samen trekken ze door het land om de harten van kinderen te stelen. Silly Sirkus; geschreven zoals een kind het zou schrijven, is de nieuwe collectie van Sanne Dols. Sanne Dols ontwerpt en maakt op haar eigen unieke manier kinderlifestyle producten. ‘Vaak verplaats ik mij in het kind en vraag me af wat ik leuk zou vinden?’. Zo hebben de nieuwe speelkussentjes ‘Sirkus’ allerlei mogelijkheden, zoals het handvat, de deurtjes die open en dicht kunnen, de rammelaar binnenin en de lintjes die de zintuigen prikkelen. Daarnaast ziet het er door de mooie kleurstellingen en combinaties van verschillende stoffen ook nog eens zeer ‘loveable’ uit. Het speelkussen Sirkus combineert erg leuk samen met een rammelpopje, die je zelf kunt uitzoeken en matchen bij een Sirkus. Zo heb je ook het ‘My Silly pocket friend’ DIY pakket, waarmee je je eigen Silly pocket friend een mooi onderkomen geeft. Ben je op zoek naar een uniek kadootje? Dan kan je zeker slagen bij Sanne Dols. Heeft ze niet de juiste kleur in de webshop? Dan maakt Sanne Dols gewoon iets naar wens in de juiste kleuren! (en worden er geen extra kosten gerekend).

Namens Sanne Dols mogen we zo’n schattig rammelpopje weggeven. Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen. Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten knuffeldoekjes kun je vinden in de webshop? Deze actie loopt tot 5 oktober 2012.

Vorig artikelSweetie Petites
Volgend artikelKunst door Boukje Heddema
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in