Kwijlies

Weet je nog die schattige uiltjes van Dotalicious? Zij hebben nu iets nieuws bedacht: de kwijlies. Superhandig voor kwijlende babytjes. Aangezien ik die straks weer in huis zal hebben, mocht ik een kwijlie bestellen om uit te proberen. Op de site ging dat weer heel handig, binnen een paar tellen heb je je eigen kwijlie samengesteld. Natuurlijk in jouw eigen smaak hippe stofjes. Ik koos voor geel. We weten niet of deze baby een meisje of jongen zal zijn, maar wel dat het een lente baby zal worden. Tenminste, als het niet voor de 36 weken geboren wordt dan. Dus geel past dan perfect. Nu alleen nog even wachten tot onze baby geboren wordt en gaat kwijlen… Dan krijgt hij of zij deze slab aan en hebben we geen last meer van natte kleertjes, want de baby kwijlt gewoon op de kwijlie. Ideaal!

Wil jij zo’n kwijlie winnen? Namens Kwijlies.nl mogen we er twee weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van een kwijlie inclusief verzendkosten. Wie weet mag jij er dan eentje gratis en voor niks bestellen! Deze actie duurt tot en met 27 maart 2012.

Vorig artikelAustralian homemade
Volgend artikelSatin Sleepers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in