Welke mama wil Pampers Active Fit luiers testen?

Pampers-Active-Fit-2-1024x1024Mama’s met een kindje in de kruipleeftijd: opgelet! Ik ben op zoek naar 3 mama’s die met hun kindje de Pampers Active Fit luiers wil testen.

Deze luier heeft allerlei voordelen, zoals:

-dat het je kindje 12 uur droog houdt
-extra ademend materiaal
-ze zijn heerlijk zacht
-ze hebben babyvriendelijke tekeningen
-verkrijgbaar in 6 maten
-een comfortabele sluiting

Wat is de bedoeling?

Als jij een kindje hebt in de juiste leeftijd, kun je meedoen. Je krijgt een heel pak pampers thuisgestuurd en gaat deze direct gebruiken. Graag ontvangen wij een aantal foto’s van jou zelf en je kindje in deze luier, hoe hij of zij aan het spelen is bijvoorbeeld. Ook willen we graag dat je een mail stuurt over hoe de luier je bevallen is. Dat mag heel eerlijk, dus zowel de voor- als nadelen. Je hebt er geen probleem mee dat je foto en naam op deze website verschijnen. Je ervaringen en foto’s kun je uiterlijk 22 april 2015 per mail aanleveren.

Wat moet je doen om testmama te worden?

Ik mag 3 mama’s de luiers laten testen. Om kans te maken testmama te worden en een GRATIS pak Pampers Active Fit luiers te ontvangen moet je:

1. onze Facebookpagina liken

2. een reactie achterlaten op onze Facebookpagina waarom jij geschikt bent als testmama voor Pampers Active Fit luiers.

Zin om testmama te zijn? Doe dan mee!

Pampers-Active-Fit-1024x1024

Vorig artikelDit zijn dè rokjes voor de zomer van 2015!
Volgend artikelWaarom borstvoeding geven de eerste weken echt geen feestje is…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in