La Vie Jolie

Een webwinkel vol met originele en unieke producten, dat is La Vie Jolie. Prachtige woonaccessoires, die je niet overal kunt vinden. Van sommige artikelen vind je er maar een, omdat er gewoon niet meer van gemaakt zijn. Zo ook de geweldige Lapjes Chairs, voor kinderen. Hout en stof, meer is het niet maar elk stoeltje verteld wel z’n eigen verhaal. De stoffen die gebruikt worden kunnen overal vandaan komen, zoals van oude kleding, luchtbedden en ga zo maar door. Het gehele stoeltje wordt van gebruikte materialen gemaakt, dus ook nog eens goed voor het milieu. En omdat er dus zoveel verschillende stoffen worden gebruikt is geen een stoeltje hetzelfde, mooi toch? Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor Moederdag? Dan moet je ook zeker even gaan kijken bij La Vie Jolie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wissellijst voor alle kunstwerkjes van je kinderen. Kinderen komen natuurlijk regelmatig met iets moois thuis uit school en dan is het eigenlijk zonde als je dat ergens in een kast neerlegt. De wissellijsten zijn dan perfect, want je schuift de tekening of het werkje dan zo in de lijst. Nemen ze weer wat anders mee, dan kun je dat zo omruilen. Je kunt het beste zelf even een kijkje gaan nemen bij La Vie Jolie, want er staan zoveel mooie artikelen online.

Bestel je iets bij La Vie Jolie, uit het ‘Moederdag‘ gedeelte, maak dan gebruik van de code lievemama. Dan krijg je namelijk 13% korting op je cadeautje.

Vorig artikelAnique Fashion
Volgend artikelIce Cream Holder
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in