Ladival zonneproducten

Weet jij dat maar liefst één de zeven mensen last heeft van een overgevoelige huid? Dat je daar in de zon extra voorzichtig mee moet zijn om zonne allergie te voorkomen, is heel belangrijk. Juist bij kinderen komen beschadigingen door UV-straling uit zonlicht hard aan. Hun huidcellen zijn extra kwetsbaar.

detailDaarom heb ik, alhoewel het zonnetje nog niet schijnt, de producten van Ladival alvast in huis. De zonnebrand voor de kinderen is een sterk verzorgende emulsie, die heel prettig smeert. De crème is watervast en dermatologisch getest en bevat ook geen conserveringsmiddelen. Bovendien zijn de producten parfum- en kleurstofvrij. Het brengt gemakkelijk aan en beschermt direct na het opbrengen. Ideaal!

Namens Lavidal hebben wij een mooie winactie en geven we vijf maal een zonnebrand voor kinderen weg. Als jij het juiste antwoord geeft op de vraag  hoeveel kinderproducten speciaal geschikt voor kinderen verkoopt Lavidal maak je kans zo’n zonneproduct te winnen.  Geef je antwoord via dit formulier aan. Wie weet ben jij  een van de vijf gelukkige winnaars!

Vorig artikel4Funkyflavours rocks big time!
Volgend artikelOteez shirts bij Pimpyourkids
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in