ViJa Kinderdingen

DSC_0005-borderO, alleen dat logo al, met al die kindjes op een rij. Dan zie je al dat ze er leuke spulletjes verkopen. En dat is dus ook zo. Bij ViJa Kinderdingen kun je terecht voor leuke kleding van het merk Pirouette, lieve kraamcadeautjes maar het meest bijzondere, en daarom absoluut een vermelding waard, zijn de items van glas, vervaardigd door een heuse ambachtelijke glasblazer. Dat is wel een heel bijzonder cadeautje! Als je er van houdt natuurlijk, zoniet dan is er dus nog genoeg ander moois te shoppen. Ik zag bijvoorbeeld ook heel leuke schoentjes, speelgoed en tassen. ViJa Kinderdingen vertelde mij dat er bovendien nog veel nieuwe artikelen op komst zijn! Even in de gaten houden dus…

DSC_0082-border

Iets leuks gezien? Dan moet je echt even meepuzzelen, want wie weet win je de cadeaubon ter waarde van 20 euro die ViJa Kinderdingen voor de lezers van Hip & Hot beschikbaar stelt. Op de site staan letters. Zoek ze op, ze vormen een woord. Laat het woord weten via dit formulier en dan kiezen we na 24 december 2009 een winnaar uit!

IMGP2307

Vorig artikelLalali
Volgend artikelO, kom er eens kijken…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in