Tashangers en kledingmarkers

Wat ook heel handig is, straks, als de kids weer naar school gaan: tashangers! Er zijn altijd van die kinderen die dezelfde tas hebben. Omdat bijvoorbeeld de smurfen nu he-le-maal hip zijn en iedereen straks met zo’n smurfentas op de stoep staat. Of die ene hele originele met een dino, die een klasgenoot toevallig ook net heel leuk vond. En dan is het lastig zoeken welke nou van jou is. Onhandig als je per ongeluk met de verkeerde tas thuis staat. Geldt voor kleding idem dito. Met de gym raakt er nog wel eens iets kwijt. Des te handiger als je de kleding van je kind kunt markeren. Lovely Labels, een Belgische webshop met tal van handige oplossingen voor schoolgaande kindjes, heeft ontzettend leuke tashangers en kledingmarkers in het assortiment opgenomen. Ik mocht ze testen en ik ben zeer enthousiast. De kledinglabels hebben een superhandig click & go systeem, waardoor je in een handomdraai de kleding van je zoon of dochter voorziet van een naam. Echt in een paar seconden, zonder strijken, naaien of wat dan ook. Zo kan het niet  meer mis gaan!

Namens Lovely Labels mag ik 2 superhandige combipacks weggeven! (1 tashanger, 25 kleine plaklabels, 36 mini plaklabels en 30 strijklabels). Laat ons weten wat de prijs van deze combipack is normaal gesproken. Geef het door via dit formulier. Deze actie loopt tot 11 september 2011.

Vorig artikelBack to school
Volgend artikelEen mespuntje moeder
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in