Landal Ooghduyne

huisje landal oogdyneWie nog een accommodatie zoekt in Nederland waar je niet zo afhankelijk bent van het weer kan ik Landal Ooghduyne tippen. Dit zijn luxe slaaphuisjes op het strand. Je kunt er met 4-6 personen verblijven. Ontbijten met uitzicht op de zee, lunchen met uitzicht op zee, dineren met uitzicht op zee. Romantischer kan bijna niet. Tuurlijk, met mooi weer is zo’n weekje op het strand nòg fijner. Wij hadden 2 dagen goed weer, en 2 dagen wat minder weer. Wat bleek? De kindjes willen toch spelen in die immens grote zandbak. Gewoon warme kleren mee en gaan. Er werden taartjes gebakken, er werd van de duinen gerold, er werd tikkertje gespeeld, pootje gebaden, gevliegerd, gerend, gevallen, weer opstaan. Ze genoten tot op het bot. En ‘s avonds kunnen ze weer lekker warm worden onder de douche en moe, maar voldaan hun bedjes in. Er is 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 vide met 2 eenpersoonsbedden.

vliegeren

Enige nadeel vonden wij dat de vide geen gordijn heeft en de kinderen dus wel lang moesten opblijven, omdat ze anders niet gingen slapen vanwege het licht. Maar verder? Toplocatie! En dus een aanrader eerste klas! Kijk voor meer informatie op de website van Landal.

Meer Landal parken ontdekken?

Landal heeft echt topaccommodaties voor mensen met kinderen, en niet alleen in Nederland! Wij verbleven recent in Landal Piperdam in Schotland. Naast dat Schotland echt prachtig is, was het Landal Park met in het speciaal de lochside lodges met uitzicht op het meer echt geweldig. Er zat zelfs een jacuzzi bij!

uitzicht

Vorig artikelHebbedingen voor echte meiden
Volgend artikelZonnekleding voor de kids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in