Nachtverlichting & hippe koeltasjes

Twee heel uiteenlopende producten, maar allebei hip en handig en perfect te gebruiken voor de aankomende vakantie. Als eerste het schattige konijnen nachtlampje. Werkt op batterijen (oplaadbare zijn handig) en branden desgewenst de hele nacht. Ze zijn heel aaibaar, mijn dochter van 4 was meteen fan, het konijntje week niet meer van haar zijde. Het kan prima mee op vakantie, zodat er in de tent een klein lichtje is als je kindje het eng vindt. En dan de hippe koeltasjes. Perfect om mee naar school te nemen, op de achterbank van de auto als je op reis gaat of gewoon om in je rugtas te stoppen bij een lange wandeling. Het formaat is handig, niet te groot, waardoor je ze makkelijk meeneemt, en er past toch genoeg in. Ik heb de versie met de appeltjes, en alleen daarvan word ik vrolijk. Je koop het nachtlampje en de koeltasjes bij Stip & Bloem.

Namens Stip & Bloem mag ik 3 koeltasjes naar keuze weggeven! Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende dessins koeltasjes er op de site van Stip & Bloem staan en je maakt kans op zo’n hip & handig tasje. Deze actie loopt tot 11 augustus 2011.

Vorig artikelKatavu
Volgend artikelBIO Effect
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in