Zonnekleding voor de kids

article15790296Mijn jongste is rossig, heeft sproetjes en een licht huidje. Nou, dan weet je het wel met de zon. Goed insmeren en een UV pakje aan op zonnige dagen is gewoon een must. Op de website van Zonnekleding mocht hij een mooi nieuw pakje uitkiezen. Het aanbod op de site is groot en gevarieerd en je kan er zelfs voor je baby terecht. Na wat wikken en wegen ging voor deze stoere groene, die zeker in de vakantiekoffer mee gaat.

De pakjes zijn van het Zweedse merk Zunblock en dit garandeert een goede kwaliteit en een uitstekende bescherming tegen UV stralen. Het draagt prettig, droogt snel en zit gewoon lekker, de hele dag door. Er zijn diverse leuke dessins, met vrolijke kleurtjes die de kinderen zeker aanspreken. En heb je er nog eentje nodig voordat je op vakantie gaat? Bij Zonnekleding is alles op voorraad en als je voor 16.00 uur bestelt, gaat je pakje diezelfde dag nog met de post mee.

Namens Zonnekleding mogen wij een mooie korting aanbieden. Als je bij het afrekenen van je bestelling de code ‘hipenhot‘ gebruikt, krijg je op de hele bestelling 15% korting. Grijp je kans voor 15 juli a.s., want tot dan is de korting geldig.

hib.neulanglang

Vorig artikelLandal Ooghduyne
Volgend artikelTuinconfetti en ander groeipapier
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in