Schone handen

Het is vakantietijd. Sommigen zijn al weg, anderen vertrekken aankomend weekend of de week erna. Hoe dan ook, als je ver weg gaat moet je soms lang reizen. En af en toe naar de wc. Niet altijd even schoon, ik ben best wel vies van die wegrestaurant-wc’s enzo. Ik lees altijd overal dat de meeste bacteriën aan de kraan en deurklinken zitten, die durf ik dan ook nauwelijks aan te raken. Tegen mijn kinderen zeg ik ook altijd: nergens aankomen! Na zo’n toiletbezoek wil ik dan graag de boel ontsmetten. Dat zullen vast veel lezers herkennen. Sinds kort is er Aseptix, ik kreeg daar een persbericht over. Dit hip uitziende product is uitgebreid getest in laboratoria en blijkt uitermate geschikt voor ziekenhuizen, kinderopvangcentra, enz. Alle producten van Aseptix bieden optimale bescherming tegen bacteriën, schimmels en virussen en kunnen overal en altijd gebruikt worden. De huidproducten drogen daarbij de huid niet uit, maar geven een schoon en verzorgd gevoel. Bovendien hebben ze een minimale impact op het milieu. De flesjes zien er nog leuk uit ook. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie! Met name de desinfecterende handspray is perfect.

Namens Aseptix mag ik een flesje desinfecterende handschuim weggeven! Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van het flesje desinfecterende handspray. Deze actie loopt tot 7 juli 2011.

Vorig artikelMuck Kinderkleding
Volgend artikelL4A Ontwerpen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in