Leuk Postpapier

Ik was vroeger wel van de penvriendinnen. Dat deed je nog  in “mijn tijd”, schrijven op papier. Tegenwoordig gaat alles via de mail. Snel, efficient en handig. Toch vind ik het leuk om post te ontvangen. Kaartjes, brieven, leuke pakjes. Het geeft net even iets extra’s, maakt het wat persoonlijker. Een kaartje is vaak met zorg uitgezocht en speciaal naar jou verstuurd, omdat het bij je past. Of omdat de verzender vindt dat het voor jou bestemd is. Daar moeten we bij stil staan. En af en toe aan toe geven. Een keer niet via de mail je verhaal kwijt, maar doe het eens persoonlijk. Op een mooi papiertje. Kijk, en dan komt de webshop LeukPostpapier in beeld. Hier koop je geweldig leuk postpapier, in allerlei stijlen dus voor ieder wat wils. Daarnaast vind je er hippe schrijfblokken en stickers. Veel spulletjes zijn in die leuke kawaii stijl. Maar er zijn ook andere lieve printjes. En uniek aan deze site is: je vindt er ook je penvriendin! Net als vroeger weer aan de slag. Krijg je al de kriebels?

Namens LeukPostpapier.nl mag ik 5 setjes van 3 soorten postpapier weggeven. Laat ons via dit formulier weten uit welk land het postpapier met de ballonnen komt. Kun je niet wachten op de winactie, of ga je liever voor een hip schrijfblok? Bestel dit dan gewoon met de hipenhot code en ontvang ook nog eens 20% korting! En het was al zo goedkoop allemaal… Deze actie loopt tot 13 augustus 2010.

Vorig artikelBlik op sfeer
Volgend artikelNice-Jewels
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in