Nice-Jewels

Wat ik zo leuk vind aan de sieraden van Nice-Jewels, zijn de leuke hangers eraan. Ik ontving er eentje met een zilver visje en dat vond ik heel leuk voor de zomer. Origineel. Het staat leuk bij een mooie zomerse jurk met een lage hals. En valt met zo’n visje lekker op. Je vindt er bij Nice-Jewels ook een stijlvolle armband en een setje oorbellen bij. Allemaal handgemaakt en dus uniek. Want van ieder pronkstuk bestaat er maar eentje!En weet je wat zo leuk is? Nice-Jewels geeft ook sieradenparty’s. Lekker samen met vriendinnen neuzen tussen de sieraden. Het unieke hiervan is, dat je mag binnenlopen wanneer dat jòu uitkomt! Dus als je kindje net heel onrustig is en je thuis niet weg kunt, is het geen enkel punt om een uurtje later te komen. Handig toch?

Voor Hip & Hot heeft Nice-Jewels een leuke kortingsactie bedacht. Bij aankoop van een creatie van Nice-Jewels krijgt de bezoeker 10% korting als je vermeld dat je via Hip & Hot komt. Maar ook als je kiest voor een sieradenparty is er iets geregeld. De gastvrouw krijgt hier namelijk al standaard 10% korting op haar aankoop. De party’s worden gegeven in Deventer en omgeving. Verder weg is mogelijk in overleg.

Vorig artikelLeuk Postpapier
Volgend artikelBy Kris
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Een mooie site met prachtige sieraden, grootste voordeel je buurvrouw, vriendin of collega kan nooit hetzelfde sieraad hebben. Echt uniek dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in