Blik op sfeer

Een eigentijdse blik op leven en wonen. Dat vind je in de webwinkel “Blik op sfeer“. Je vindt er landelijke woonaccessoires voor kids en volwassenen. Denk aan kussens, woonplaids, houten schalen, ladders en voor de kindjes aan tasjes, muurstickers, schoolborden, lampionnen, enz. Sinds deze week is Blik op sfeer de enige webwinkel die het bijzondere merk HOFFZ in huis heeft en ze verkopen ook een mooi merk wat ik al eerder besprak: ZUSSS. Wat ik extra leuk vind, is dat Blik op sfeer ook een eigen lijn heeft met lifestylespulletjes: Blik Label. Vooral de woonplaids vind ik daarvan erg mooi. Gemaakt van linnen met tricot, en heerlijk groot. Dat geeft met recht sfeer aan je interieur!

Blik op sfeer heeft 2 cadeaubonnen ter waarde van 20 euro weg op Hip & Hot. Die kun je winnen door de volgende vraag te beantwoorden: Wat kost het plaid Enjoy Living by “Blik Label”? Je geeft het antwoord door via dit formulier. Uit de goede inzenders wordt een winnaar getrokken die lekker mag gaan shoppen vanuit de luie stoel! Deze actie loopt tot 12 augustus 2010.

Vorig artikelLeuke Lintjes
Volgend artikelLeuk Postpapier
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in