Valentijn Collectie

Wat is er nou leuker dan zelf wat moois te maken voor je Valentijn? Voor kinderen is dat natuurlijk helemaal leuk. Dure cadeautjes zijn dan nog een beetje overbodig. Bij In de Dop kun je super leuke t-shirts, tassen en mokken kopen die je zelf in kunt kleuren met speciale stiften. Er is nu een collectie speciaal voor Valentijn, met lekker veel harten. Ook als je niet zo creatief bent kun je er terecht voor een leuk Valentijns cadeautje. Want ze hebben er ook mooie shirts en buttons waar al een leuke print op staat. Leuk om te geven, maar ook om zelf te dragen op Valentijnsdag.

Namens In de Dop mogen we drie t-shirts  weggeven uit de Valentijn collectie. Omdat het natuurlijk al bijna Valentijn is duurt deze actie maar een paar dagen, zodat je het shirt nog voor Valentijnsdag binnen hebt. Wat moet je hier voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten Valentijn buttons kun je in de design shop vinden? Deze actie loopt tot 7 februari 2011

Vorig artikelKanjerKetting
Volgend artikelMarkita
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in