Leuke paasversiering!

IMG_7273In het eerste weekend van april is het pasen, 5 & 6 april 2015 om precies te zijn. Het weekend heeft dan een extra dag, namelijk de maandag. Fijn vooruitzicht! Ik geniet altijd wel van de pasen. Het begin van het mooie weer vaak, de lente. Ik houd van de vrolijke gele en lichtgroene kleurtjes, vooral na zo’n lange winter zonder echte sneeuw een krakend ijs om op te schaatsen.

In huis ben ik al begonnen met de voorbereidingen voor pasen. In de winkels zie je immers al genoeg paasspel waar je blij van kunt worden. Ik kocht een en ander bij de HEMA en via B-flowerd. Natuurlijk heb ik de seizoensboom weer opnieuw opgetuigd, dit keer met paasspullen. Beiden kun je bestellen (pre-order, want ik verwacht de boom pas rond 20 maart 2015) in de webwinkel.

Verder kocht ik allerlei leuks bij de HEMA. Dat blijft toch wel een van mijn favoriete winkels hoor! Zie hier onder wat ze allemaal in het assortiment hebben met pasen!

Ik heb van vorig jaar de paashaaspakken en de diadeem al voor alle kinderen.

Schermafbeelding 2015-03-06 om 12.47.40

Verder kocht ik de stickertjes voor de kinderen, altijd leuk om iets mee te knutselen binnenkort. Eieren verven is natuurlijk ook leuk, maar dat doe ik liever op mijn eigen manier. Op Pinterest staan zoveel leuke ideetjes immers!

Schermafbeelding 2015-03-06 om 12.47.52

Voor op tafel kun je vrolijke gele bakjes, bordjes, servetjes enzo kopen. Ik heb dat niet gedaan, want ook die tafelversiering wil ik op een andere manier doen, maar deze zijn zeker leuk!

Schermafbeelding 2015-03-06 om 12.47.47

 

Tot slot nog wat hangers, kuikentjes, kaarsjes en haasjes. Ik kocht de kuikentjes met knijper, omdat je ze eenvoudig overal op kunt vastknijpen.. De kaarsjes in de eierdoos heb ik ook, in mintgroen. Ik vind ze gewoon schattig, voor op de seizoenstafel en op tafel bij het paasontbijt. De paashangers kocht ik ook, voor in de boom. Heb ze er niet allemaal in gehangen, dat werd teveel. Al met al heel veel lente-geel. Heb jij nog leuke paasspullen gespot? Waar?

Schermafbeelding 2015-03-06 om 12.47.31

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelJust-kid-ink voor eigenzinnige kids met eigenzinnige ouders
Volgend artikelThe best of Pinterest: paastakken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in