Liefdespost

liefdespostVerras jouw Valentijn aanstaande zaterdag met bijzondere liefdespost… Uitgeverij Lemniscaat geeft boek-in-de-bus uit, mini-prentenboekjes met verhalen vol liefde die je inclusief envelop koopt. Voor in het boek is ruimte om nog iets persoonlijks te schrijven maar je kan het ook lekker anoniem houden natuurlijk  Twee postzegels op en je originele liefdesverklaring is compleet! Zeker weten dat de ontvanger aangenaam verrast zal zijn.

Voor jou van Leendert Jan Vis
Het allermooiste cadeau van Patrick McDonnell

Je vindt boek-in-de-bus per stuk te koop bij Dille & Kamille voor 1,95 euro.  Wil je er meteen tien, dan kan je terecht op de website van lemniscaat www.lemniscaat.nl

Zoek je een groter boek voor je lief, dan zit je zeker goed met Ik ben eigenlijk toch wel heel erg een beetje gek op jou van Sylvia van Ommen. Vers van de pers dus origineler kan niet! Of kies voor De Verrassing, ook van Sylvia, een heerlijk, tekstloos prentenboek dat je dus ook prima aan je buitenlandse lief kunt geven.

verrassing

 

Vorig artikelDe fijnste adresjes om je thee online te kopen
Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij Pakhuis Dutch-Kie
Sarah Breimer
Sarah Breimer is schrijfster van reisboeken en korte verhalen. Ze werkte zes jaar bij uitgeverij Lemniscaat waar ze alles leerde over mooie boeken, schrijven, lezen en uitgeven. Naast zelf schrijven leest ze graag voor anderen die schrijven om hen te adviseren en te inspireren in hun werk en schrijfstijl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in