De fijnste adresjes om je thee online te kopen

theesoorten theeduifIneens was ik door mijn thee-voorraad heen. Dat is best een ramp, want ik ben een echte theedrinker. Ik zet zeker zo’n 5 koppen thee per dag, en heb de gekke gewoonte om ze nooit helemaal op te drinken. Ik vind thee namelijk vooral lekker als het echt heet is. Zodra het lauw wordt, drink ik het niet meer. Dus ik laat altijd een bodempje staan.

Anyway, de thee was op en ik ging op zoek naar online adresjes om thee te kopen. Het bleek nog niet zo eenvoudig om op één plek alle merken te kopen die ik graag wilde. Ik wilde namelijk sowieso van Dilmah de rozen-vanille thee, die vind ik zo zoetig en lekker! En dan nog een heleboel andere merken. De kinderen drinken graag muntthee en winterglow en ik vind Chai Thee erg lekker. Bovendien wilde ik ook wat nieuwe merken proberen.

Ik deed een oproepje op twitter en kreeg direct tips. De theeduif (leuke webwinkel!) stuurde me gelijk wat proefmonstertjes op van Løv thee, vooral de winterthee daarvan vond ik erg lekker! Het concept van de Theeduif is trouwens superleuk, je kunt iemand een kaartje sturen met een zakje thee er in als boodschap. De kaarten zijn handgemaakt, one of a kind. Ik werd helemaal blij van de mooie envelop en de lieve zakjes thee, aanrader dus!

teatime

Maar goed, daarmee had ik nog niet mijn doosjes thee om de voorraad mee aan te vullen. Dus ik ging nog meer op zoek. Hierbij mijn lijstje met adresjes waar je goed thee online kunt kopen!

-De Teabar is bij velen vast bekend. Zit in Amsterdam aan de Haarlemmerdijk met een winkel, maar je kunt ook online bestellen. Heerlijke theetjes, en ook accessoires.

-Bij Tea4you en Thee van de Markt koop je vooral losse thee in alle soorten en maten. Keuze genoeg!

-De webwinkel van Kaldi heeft niet alleen thee, maar ook koffiesoorten en overheerlijke Chai Latte. Aanrader!

-Ben je fan van echte Chinese theebloemen (ik nam ze ooit zelf mee van een reis naar China en heb er nog steeds een paar liggen) dan kun je terecht bij Theebloemenonline.

Simon Lévelt is natuurlijk een bekend adres. Deze hoort ook zeker in dit lijstje thuis, want ze hebben heerlijke thee!

Tea Lifestyle heeft heerlijke winterthee en Chai thee.

Holland & Barrett heeft een uitgebreid assortiment aan thee. Kijk bijvoorbeeld eens naar alle soorten groene thee!

Vitatheek is een drogist, waar ze vele theesoorten verkopen. Uiteindelijk plaatste ik daar mijn bestelling, omdat ze er precies de merken hadden die ik wilde: Pukka, Dilmah, Yogi, Natural Temptation en Celestial Season. Ben tevreden over de service, al vond ik wel dat mijn pakketje laat verzonden werd. Bovendien worden er nog een paar doosjes thee nageleverd.

Wat is jouw favoriete thee? En waar koop jij die?

thee-soorten

Vorig artikelKleertjesdoos voor de mooiste tweedehands kinderkleding
Volgend artikelLiefdespost
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

4 REACTIES

  1. Kijk eens en loop binnen bij The Art of Tea in Haarlem. Zoveel soorten thee kun je je niet voorstellen..

  2. Ik kwam toevallig op dit blog terecht. Erg leuk en goede tips om eens verschillende theewinkels uit te proberen. Naast een aantal bovenstaande adresjes die ik al ken, ben ik ook een echte fan van de online theewinkel: Theemoment24 vooral de groene thee China Jasmin is mijn favoriet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in