Echte post!

Er is momenteel een trend gaande met de term “snailmail“. Voor wie er nog niet mee bekend is: de letterlijke vertaling van snailmail is slakkenpost. Tegenwoordig staat alles in het teken van de mail, sms, facebook en twitter. Leuk, maar ergens ook weer niet leuk. Afgelopen jaar had ik honderden felicitaties op mijn facebook pagina. Werkelijk iedereen had er aan gedacht, of nou ja, gedacht, ze kregen natuurlijk gewoon een melding ‘s morgens. En als er één schaap over de dam is… al je volgers zien immers de felicitaties in hun tijdlijn voorbij komen dus hee, dan kun je niet achterblijven! Hoewel ik het erg leuk vond om al de felicitaties te lezen, was ik toch teleurgesteld dat ik slechts 3 echte postkaarten in mijn brievenbus vond. Dus ja, ik ben wel een voorstander van èchte post. Wat is er nu leuker dan een kaartje ontvangen met een persoonlijke tekst. Of wellicht een heuse brief! In een envelop. Snailmailers roepen het versturen van èchte post weer in het leven. Via de website Snail-mail kun je er meer over lezen en ook penvrienden zoeken. En dan… dan ga je natuurlijk aan de slag. En er is niets leuker dan je envelop en post rijkelijk te versieren met stickers, plaatjes en kleine cadeautjes! Wendy de Boer is fanatiek snailmailer, al jaren schrijft ze brieven met haar moeder, zus en vriendinnen. Deze trend past dus perfect bij haar en daarom ontwierp zij een geweldig leuke stickers met de tekst “èchte post”! Deze stickers zijn momenteel verkrijgbaar via haar webshop of via Hipenstipkaarten.

Namens Wendy de Boer mogen wij 3 velletjes van deze leuke stickers weggeven! Laat ons weten via dit formulier wat jij voor tip zou hebben voor Wendy om te ontwerpen als volgend snailmail-artikel. Deze actie loopt tot 13 januari 2013.

Vorig artikelWijnwoensdag: bubbels!
Volgend artikelNijntje voor de iPad
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in