Nationale Complimentendag, stuur een kaartje!

complimentkaartenVandaag is het Nationale Complimentendag èn bovendien de verjaardag van Hip & Hot! Alle reden dus voor een feestje. Dat vier ik traditiegetrouw met een heerlijk kopje thee en een taartje. Complimentendag is echter wel een bijzondere dag vind ik. Goed om eens stil te staan bij de mensen om je heen. Je man of vrouw en je kinderen, je collega’s, je familie, je vrienden. Ze zijn er toch maar mooi voor je, dat is best een compliment waard toch? Complimenten kun je natuurlijk het hele jaar door geven, maar op Nationale Complimentendag is het wel extra leuk. Daarom heb ik in 2015 deze leuke kaarten laten ontwerpen. De teksten zijn verzonnen door mijn volgers op Facebook trouwens, leuk he? Deze

Lees ook: De leukste beterschapskaarten voor kinderen

Hoe lang bestaat complimentendag al?

Nationale complimentendag bestaat sinds 2003. Het is een dag om eens extra waardering uit te spreken naar je partner, kinderen, familieleden en vrienden. Een dag om stil te staan bij de kwaliteiten van de mensen om je heen: collega’s, je personeel, mensen van je gezin,  je klanten, je familie, vrienden en misschien zelfs wel gewoon iemand die je die dag treft. Nationale Complimentendag wordt steeds populairder, meer en meer mensen “vieren” het of doen er iets aan. Het is tenslotte ook heel goed om je waardering uit te spreken, dat gebeurt vaak veel te weinig. Daarom heb ik dus ook van die leuke complimentenkaarten in de webwinkel. Je kunt ze per stuk of per set bestellen, net wat je wenst.

Het groot complimentenboek

Complimenten geven is soms best lastig. Hoe je dat nou precies doet, welke valkuilen er zijn, op welke manier dat het meest effect heeft, dat lees je allemaal in Het groot complimentenboek van Frank van Marwijk. Wie meer met complimenten wil gaan doen, privé of op het werk, doet er goed aan dit boek te bestellen. Complimenten kunnen namelijk heel krachtig zijn!

het groot complimentenboek

Werk met complimenten op school of het werk

Complimenten geven kan het hele jaar door, gelukkig zijn er allerlei producten ontwikkeld om mensen gemakkelijk een compliment te geven. Op bol.com staan heel wat leuke producten, zoals een doosje complimenten, pluimpjes voor collega’s, complimenten in de klas, een sleutelhanger met een compliment en nog veel meer. Ook de complimenties vind ik erg leuk, die heb ik zelf een keer op mijn werk neergelegd in plaats van een traktatie met mijn verjaardag. Ze worden veel gebruikt! Het complimentenspel is ook een aanrader.

Nationale complimentendag, stuur een kaartje!

Wil jij ook een complimentenkaart naar iemand sturen? Bijvoorbeeld een vriendin, je moeder, je tante, je vriend, een collega, noem maar op. Iedereen die volgens jou een kaartje met een compliment verdient. Dat kan eenvoudig via onze webwinkel. Wij zorgen dan dat de kaart op tijd bij de juiste persoon terecht komt.

6 complimentenkaarten

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhot
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelHappy Belly’s voor de hipste tweedehands zwangerschapskleding
Volgend artikelHoe je kinderen het ruimtelijk inzicht kan laten oefenen met apps
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in